Shark Bait Co Rum

explore the path less travelled with tiburon rum

Tiburon is een op melasse gebaseerde leeftijds rum gedistilleerd in de buurt van de oevers van de Caribische Zee van Belize, op basis van de multi culturele invloed van Creoolse en de oude Mayas met een vleugje Britse Marine, afgewerkt met een kleine Amerikaanse Kentucky Oak. Alles gecombineerd, geeft het deze rum zijn unieke stijl met een mooie gouden kleur en gladde finish. 

 

Smaak notities + Toepassingen

 

Gold Rum - Geroosterde vanilles, honing en gekarameliseerde schillen van citrusvruchten, hint van tabak in de neus, een warme ronde mondvol met een lange maar zachte finish.

 

Ideaal met - Bessen en vruchten zonder pit. Een perfecte rum om te nippen maar die zich ook leent voor cocktails die traditioneel gemaakt worden met Bourbon, kruidige mixers en natuurlijk in de traditionele rum cocktails.

 

Hoe wordt Tiburon gemaakt

 

De rum is afkomstig van een familie distilleerderij en wordt geselecteerd uit een verscheidenheid van vaten van vier, zes en acht jaar oude rum met allemaal verschillende eigenschappen. Deze worden vervolgens geblend en opnieuw gecasked voor een tweede rijping.

 

Basil DeStefano 
CEO 
Shark Bait Co. D.B.A Tiburon Rum

Opgericht: 2013

Lokatie: Deer Park Belize

Website: Tiburon Belize

Portfolio: Tiburon Gold

Bezoek: Geen bezoek center

Facebook: Tiburon Rum

Twitter:@BelizeanRum