Tailwinds Distiling Rum

start a spirited revolution

 

Onze passie voor Taildragger Rum begint met de luchtige sfeer die het omringt . U bent onmiddellijk op een strand in het Caribisch gebied waar alles wat rustiger en relaxter is.

Als een van de oudste dranken in Amerika brengen we Rum terug naar huis .

Zoals met al onze dranken hebben we ons gericht op de kwaliteit die alleen kan worden bereikt door middel van kleine - batch hand vervaardigde destillatie .

Het maakt niet uit welke stijl , u zult in staat zijn om onze White Rum of onze Amber Rum gerijpt in Amerikaanse eiken vaten en onze Koffie Rum genieten . Wij gebruiken nooit koolstof filtering , we geloven niet in het verwijderen van smaak uit onze Rum .

 

Taildragger White Rum heeft het aroma van een rietveld en de schone zoetheid is zeer uitnodigend als je het inademd.

In de mond heeft een zoete en licht grassige smaak dat is heel normaal voor een " agricole stijl " rum . Een zoete en zachte afdronk zoals je zou verwachten van een vat gerijpte Rum .

 

Taildragger Amber Rum kondigt zichzelf aan met zijn neus die uitgesproken is met de complexiteit van een van de rum , whisky , en eiken smaak gemengd . In de mond heeft het aanvankelijk meer bite dan de witte rum met een vlotte, zoete eik en Whiskey. De smaken van het vat & whisky komen volledig uit met de vanille en kruiden.

 

Taildragger Koffie Rum begint met de neus van een pot versgezette koffie met de zoetheid van agave nectar . De eerste smaak is van de zoete witte Rum na aanraking van je tong , maar maakt plaats voor het bijna rokerige aroma van de Sidamo bonen, die smaken van blauwe bessen en aardbeien hebben. De afdronk laat het gehemelte de volledige zoetheid van de Sidamo bonen genieten met de  smaak van vanille en is lekker lang.

 

Toby Beall

Hoofd Distiller en oprichter

Taildragger Rum (4)

 

Opgericht: Juli 2012

Plaats: Plainfield USA

Website: Tailwinds Distilling

Bezoek: Is mogelijk bij de distilleerderij

Facebook: Tailwinds Distilling

Twitter:@tailwindsdistilling