• Breed assortiment
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen

 

COCA‑COLA SIGNATURE MIXERS ZIJN NIET MEER LEVERBAAR!!

 

 

 

 

COCA‑COLA SIGNATURE MIXERS: GECREËERD DOOR TOP MIXOLOGISTS OM TE MIXEN MET DARK SPIRITS

 

Met de hulp van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld brengen we Coca‑Cola Signature Mixers op de markt. Onze nieuwe mixers zijn speciaal bedoeld om te mixen met premium dark spirits zoals rum en whisky’s.

 

De vier verschillende smaken zijn vanaf juni 2021selectief verkrijgbaar bij zestig van de beste, high end horecazaken in Nederland en bij Rumworld natuurlijk.

De authentieke smaak van Coca‑Cola is een niet te missen onderdeel voor verschillende cocktails. Nu dark spirits een comeback maken in de wereld van cocktails, is het voor ons een mooie gelegenheid om samen te werken met de grootste mixologists van de wereld. Daarom mochten vijf top mixologists aan de slag met Coca‑Cola siroop en traditionele ingrediënten om nieuwe mixers te creëren. De Coca‑Cola Signature Mixers zijn geheel in stijl verkrijgbaar in moderne, glazen Hutchinson-flesjes die de voorganger van onze iconische contourfles zijn.

 

De lange geschiedenis tussen Coca‑Cola en cocktails is volgens Daan Berendsen, Marketing Manager Core Brands Coca‑Cola Nederland, een mooie aanleiding om Coca‑Cola Signature Mixers in Nederland te introduceren: “Coca‑Cola wordt al sinds het ontstaan van de iconische Cuba Libre eind 1900 en de bekende rum-cola begin 20ste eeuw gecombineerd met dark spirits en gebruikt in klassieke cocktails. Met Coca‑Cola Signature Mixers ontstaan de meest bijzondere smaakcombinaties en -ervaringen. Zo maken we de mysterieuze wereld van dark spirits toegankelijker voor een breder publiek.”

Vier exclusieve smaken

De mixologists gingen in maart 2018 aan de slag op een top secret locatie in Londen. Na een dag hard werken aan de receptuur, werden de vier populairste mixers kenbaar gemaakt na een beoordeling van consumenten. Deze vier vormen nu de allereerste Coca‑Cola Signature Mixers: