• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Webshop » Rum » Rum op land » Bermuda Rum

Bermuda Rum

Bermuda is een overzees gebiedsdeel onder soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk, gelegen in de Atlantische Oceaan, zo’n duizend kilometer van de oostkust van de Verenigde Staten. Het is de oudste nog bestaande kolonie van het Verenigd Koninkrijk. De hoofdstad is Hamilton. Bermuda is onder andere bekend door de Bermudadriehoek, de Bermuda shorts en als belastingparadijs. De eilanden worden in oude juridische documenten ook wel de Bermuda’s of Somers Isles genoemd.

Hier zijn veel stranden, met hun typische roze zand, en rond het eiland is veel koraal te vinden. Doordat deze riffen redelijk ondiep liggen, valt hier goed naar te duiken. Ook zijn er grotten te vinden en zijn er meerdere parken en reservaten op de eilanden. Verder is Bermuda bekend geworden door de Bermuda stormvogel die alleen op Bermuda voorkomt. Deze vogel leek al in 1620 volledig uitgeroeid te zijn, maar werd in 1951 weer gesignaleerd. De Crystal Cave is een vijfhonderd meter diepe grot in de buurt van Hamilton.

De Bermudadriehoek is een gebied tussen Bermuda, Miami en Puerto Rico waar in het verleden een aantal schepen en vliegtuigen zijn verdwenen en waar allerlei theorieën over bestaan.

Naast de “driehoek” de mooie stranden, de Bermuda shorts en het belastingklimaat, heeft Bermuda natuurlijk ook RUM en deze rum is er voor iedereen, wil je puur? In de cola? Of in de cocktail? Bermuda heeft de rum die jij wilt!
En het mooiste is, deze rum is gewoon bij Rumworld verkrijgbaar.
Bestel nu en ga heerlijk genieten van deze rum.

Bron Wikipedia en Erik Voskamp