• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Webshop » Rum » Rum op merk » A » Artemi Rum

Artemi RumDe geschiedenis van Fábrica De Licores ARTEMI gaat terug tot 1940. De oprichter: Felipe Quintana Domínguez, die gebaseerd is op de cultuur van goede rum, creëert zijn eigen traditionele recept met eigenaardigheden die verband houden met het Canarische gehemelte. Het lanceert de "Pájaro Canario", een rum uit de tijd die in de loop van de tijd evolueerde tot wat vandaag deel uitmaakt van een eigenaardigheid, de Artemi Rum.
Artemi bewaart de traditie van de geheimen van goede rum; een cultuur die teruggaat van de 15e eeuw tot nu. Canarische rum wordt beschouwd als een van de beste ter wereld.

Toen Artemi werd geboren, werd het verpakkingsproces gedaan in karaffen en vaten. De flessen werden met de hand afgesloten en gewassen in bassins met borstels. Momenteel zijn al deze procedures de geschiedenis ingegaan en vandaag hebben we een fabriek uitgerust met de beste technologieën.

In september 2003 verhuisde Fábrica de Licores Artemi naar nieuwe en moderne faciliteiten van ongeveer 10.000 vierkante meter, in de urbanisatie Industrial Salinetas in Telde, Gran Canaria.

Met 100% Canarisch kapitaal, werd Artemi geleid door de tweede generatie van de familie die het zag geboren, tot de verkoop op 15 juli 2005, en onderdeel werd van de Arehucas Group of Companies.

Artemi is momenteel een van de belangrijkste rum producenten op de Canarische Eilanden, met alle ervaring die haar meer dan 70 jaar toewijding aan de productie van rum en likeuren heeft opgeleverd. Het heeft een leidende positie met bekende producten zoals Rum Miel, Crema Canaria en Rum Artemi Oro en Rum Artemi Blanco, naast andere producten.

Google translate


Bottler:
Artemi

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
1940

Website:
Artemi

Facebook:
Ron Miel Indias

Instagram:
N/A