• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Webshop » Rum » Rum op merk » D » Damoiseau Rum

Damoiseau RumOnze promotie voor Damoiseau op Club RumDe Damoiseau familie produceert al sinds 1942 in hun eigen distilleerderij Rhum Agricole volgens de Franse Caribische traditie. De uitzonderlijke kwaliteit van de Damoiseau vinden hun oorsprong in de illustere streek van het hart van Grande Terre op Guadeloupe, die lang de reputatie draagt als één van de beste terroirs voor de teelt van suikerriet. Hier bestaat de grond uit kalksteen wat een grote suikerconcentratie en mineralen geeft aan het suikerriet.

De heer Rimbaud kwam op een dag van Martinique naar Guadeloupe en creëerde aan het einde van de XIXe eeuw de Bellevue-distilleerderij in het dorp Le Moule. In 1942 kocht Roger Damoiseau de distilleerderij en creëerde het merk Rhum Damoiseau. Jaar na jaar deed het gezin de nodige investeringen en transformeerde de oude kleine distilleerderij in een producent van Rhum Agricole van wereld klasse. Het wordt nu gerund door zijn kleinzoon, Hervé Damoiseau.

De Damoiseau rums zijn geladen met het karakter van puur suikerrietsap. Rhums Agricole Damoiseau heeft 50% marktaandeel in Guadeloupe. Ze worden gedistribueerd in Frankrijk en ook geëxporteerd naar meer dan 40 landen.

Uiteraard kunnen wij van Rumworld je deze heerlijke Rhum Agricole leveren,  en gebruiken we Rhum Damoiseau op verzoek ook bij onze cocktail workshops, rum proeverijen of evenementen

Voor eventuele vragen kan je gerust contact met ons opnemen.


Bottler:
Damoiseau

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
1942

Website:
Damoiseau Rhum

Facebook:
Rhum Damoiseau

Instagram:
rhum_damoiseau