• Breed assortiment
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen

Malibu Rum
Malibu Rum Original is in 1893 opgericht in Barbados en sindsdien uitgegroeid tot de best verkochte Caribische rum met kokosnoot ter wereld. De unieke smaak van deze rum is te danken aan de verfijnde melange van rum, natuurlijke kokosaroma’s en pure rietsuikers van de hoogste kwaliteit. Malibu is de ideale mix drink voor gezellige momenten met vrienden. Heerlijk met cola, ice tea of bijvoorbeeld cassis.

 

THE SPIRIT OF SUMMER
De oorsprong van Malibu ligt in het midden van de 17e eeuw, toen rum op het eiland Barbados voor het eerst werd geproduceerd. De vermaarde rum met kokosnoot werd als merk in 1893 ontwikkeld in de West Indies Rum Distillery, een wereldberoemde distilleerderij die tot op de dag van vandaag verantwoordelijk is voor de productie van Malibu.
De unieke smaak komt tot stand door de beste rietsuikers van Barbados te verwerken tot verfijnde rum en deze te verrijken met natuurlijke kokos aroma’s en pure rietsuiker. Een succes recept; inmiddels is Malibu ‘s werelds bekendste en meest verkochte Caribbean rum met kokosnoot. Ongekend populair in de mix, geliefd om de iconische witte fles en het tropische karakter. De ideale mix drink voor momenten met vrienden. Thuis, of in de club. Of in het park, op het strand, of bij een bbq met voor gemixte cocktails en blikjes.

Wist je dat je bij ons een speciale Malibu Proeverij kan boeken of een cocktail workshop met alleen Malibu Cocktails?
Contact ons gerust voor informatie en/of prijzen.


Bottler:
Pernod Ricard

Visiting:
Not provided

Established:
1893

Website:
maliburumdrinks

Facebook:
MalibuNederland

Instagram:
malibu_rum