• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Webshop » Rum » Rum op merk » Z » Zu Plun Rum

Zu Plun Rum


ZU PLUN RUM EEN VERHAAL

Florian Rabanser heeft in slechts een paar jaar tijd een uitstekende internationale reputatie opgebouwd als meester stoker. Zijn rum combineert technische uitmuntendheid, de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen, die voornamelijk uit Zuid-Tirol komen, en een open, nieuwsgierige geest zonder oogkleppen. Toen Fabian Rabanser 15 jaar geleden de Plunhof kocht en restaureerde, richtte hij een kleine distilleerderij op. De bekwame kok heeft gevoel voor de perfecte balans van smaken in het bloed. Bovenal weerspiegelen de producten van Zu Plun de vormende karaktereigenschappen van de energieke meester-distilleerder: met zijn voeten in zijn thuisland, met zijn hoofd in de wereld, vertrouwt hij in zijn geest op de kwaliteit van de uitstekende producten van de Zuid-Tiroolse fruit- en wijnbar, de kruiden uit de nabijgelegen Alpe di Siusi en geselecteerde regionale ingrediënten uit aangrenzende regio’s zoals Valpolicella of het Gardameer. Als kosmopolitische, nieuwsgierige tijdgenoot beperkt Florian Rabanser zich niet tot het traditionele fruit- en grappa-assortiment, maar heeft hij zijn assortiment al lang uitgebreid met onconventionele specialiteiten zoals rum en een gin, die gebaseerd zijn op dezelfde compromisloze kwaliteitsnormen. Deze worden veel opgemerkt door de professionele wereld en worden ook gewaardeerd in de internationale barscene.

Rum Zu Plun is een zeer droge rum, gemaakt zonder toegevoegde suikers en gerijpt in eikenhouten vaten.

Als één van de weinigen kunnen wij van Rumworld deze heerlijke bijzondere rum van Zu Plun aanbieden zolang de voorraad strekt.
Vanzelfsprekend rum van Zu Plun ook onderdeel uitmaken van uw privé rum proeverij. Contact ons gerust voor meer informatie of boekingen.


Bottler:
Zu Plun

Visiting:
Shop & Distillery

Established:
2002

Website:
Zuplun

Facebook:
ZuPlunDistillery

Instagram:
zu_plun