• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Workshops » Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Rum en cocktails, dat zijn 2 handen op één buik. Wie kent ze niet de Mojito, de Pina Colada, de Cuba Libre, etc. etc.
Juist daarom biedt Rumworld u een cocktail workshop op diverse locaties aan, heeft u vragen, andere ideeën of wilt u ons boeken? Contact ons gerust.

Rumworld heeft een aantal zeer ervaren bartenders die allen lid zijn van de Nederlandse Bartenders Club en via deze club ook altijd op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Cocktails en gedistilleerde dranken.

Zij kunnen voor u een aantal activiteiten op uw gewenste locatie maar ook op onze locatie te Zutphen, Hellendoorn of Amsterdam verzorgen.

Op uw locatie

Wij bieden deze workshop aan op uw locatie, of dat nu op uw bedrijf is, bij u thuis, in de kantine, op uw vereniging, het maakt allemaal niet uit.

U leert binnen ca. 1 tot 1,5 uur heel veel over cocktails. En u maakt dan ook zelf 2 cocktails die u dan natuurlijk ook zelf proeft. Als u meer cocktails wilt maken kan dat natuurlijk ook worden ingevuld naar uw eigen wensen. U maakt in overleg ook zelf de keuze welke cocktails er worden gemaakt. De kosten voor een dergelijke cocktail workshop zijn vanaf € 24,00 per persoon (2 cocktails), minimale deelname 10 personen. Uiteraard is verlenging per uur mogelijk
Excl. reiskosten á €0,50 per km af Zutphen v.v. en eventuele veer e/o parkeerkosten

Onze locatie te Zutphen

Onze locatie te Zutphen is een gezellige ruimte met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

u leert binnen ca. 1 tot 1,5 uur heel veel over cocktails. En u maakt dan ook zelf 2 cocktails die u dan natuurlijk ook zelf proeft. Als u meer cocktails wilt maken kan dat natuurlijk ook worden ingevuld naar uw eigen wensen. U maakt ook zelf de keuze welke cocktails er worden gemaakt. De kosten voor een dergelijke workshop zijn vanaf € 22,00 per persoon (2 cocktails), minimale deelname 10 personen.

Na afloop van de workshop kunt u gerust aan de bar gaan zitten en genieten van diverse cocktails en/of drankjes (tegen betaling)

Onze locatie te Amsterdam

Onze locatie te Amsterdam is de Union Bar waar ook een ruime parkeergelegenheid aanwezig is.

Deze Mixology Cocktail Masterclass is de perfecte manier om te leren hoe je een professionele cocktail maakt. Na een interactieve rondleiding door de distilleerderij kun je plaatsnemen aan je eigen werkstation. Hier kun je experimenteren en leren hoe je de perfecte cocktail maakt. Elke werkstation is uitgerust met professionele bar spullen, perfect om je eigen cocktail te mixen.

  • €35,- P.P. minimale deelname is 8 personen
  • 2 Uur
  • Shake (en drink) 3 cocktails
  • Gratis cocktail en rum proeverij
  • Inclusief begeleide tour

Wilt u eerst meer informatie? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met Anervo Entertainment op

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en de prijzen.