Home » Workshops » Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Rumworld heeft een aantal zeer ervaren bartenders die allen lid zijn van de Nederlandse Bartenders Club en via deze club ook altijd op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Cocktails en gedistilleerde dranken.

Zij kunnen voor u een aantal activiteiten op uw gewenste locatie maar ook op onze locatie te Zutphen of Hellendoorn verzorgen.

  • Workshops u leert binnen ca. 1 tot 1,5 uur heel veel over cocktails. En u maakt dan ook zelf 2 cocktails die u dan natuurlijk ook zelf proeft. Als u meer cocktails wilt maken kan dat natuurlijk ook worden ingevuld naar uw eigen wensen. U maakt ook zelf de keuze welke cocktails er worden gemaakt. De kosten voor een dergelijke workshop zijn vanaf € 22,00 per persoon (2 cocktails), minimale deelname 10 personen excl. reiskosten* (indien het is op een locatie die u wenst)
  • Cocktailbar op locatie. Onze bartenders verzorgen een cocktailbar op de door u gewenste locatie met de cocktails die u wenst. Afhankelijk van de duur dat u wenst dat de cocktailbar geopend is zal het tarief worden berekend. Vanaf € 22.00 per uur en per persoon (op basis van 2 cocktails per persoon met een minimum van 10 personen). Excl. reiskosten*.

 

*Reiskosten af Zutphen v.v. á €0.50 per km.